Crònica de la 6a edició de la Cursa Urbana de La Galera

Aquest matí ha tingut lloc la 6a edició de la Cursa Urbana de La Galera, organitzada per l’associació excursionista Roca Miloca i amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Galera, cursa que forma part del circuit de les Running Series de les Terres de l’Ebre.
Han participat un total de 149 atletes, que han recorregut 10km per un circuit urbà i per camins propers al poble. Cal destacar l’absència d’incidents remarcables.
Els guanyadors absoluts masculins d’aquesta edició ha estat LLORENÇ SALES FERRE, XAVI QUERAL FORCADELL i GERARD MARSAL FIGUERES amb un temps de 0:34:07, 0:34:11 i 0:35:54 respectivament. I pel que fa a la classificació femenina, les guanyadores han estat les atletes PILAR RUS GARCIA, NEUS ESPINACH CASTELLVI i EVA PONS JUAN amb un temps de 0:40:37, 0:42:31 i 0:44:51.
Després de l’esmorzar i de les curses infantils s’ha fet l’entrega de premis de les diferents categories i s’ha donar per conclòs l’esdeveniment.
Cal agrair la participació de totes les entitats, patrocinadors i col·laboradors desinteressats per l’ajuda oferida i la feina feta, gràcies als quals aquesta edició de la Cursa ha tornat a ser un èxit d’organització i participació.
Gràcies també a tots els participants i esperem tornar-vos a veure l’any que ve en una nova edició de la Cursa Urbana de La Galera!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s