Crònica de la 5a edició de la Cursa Urbana de La Galera

Aquest matí s’ha celebrat la 5a edició de la Cursa Urbana de La Galera, organitzada per l’associació excursionista Roca Miloca i amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Galera.
Han participat un total de 165 atletes, que han recorregut un total de 10km. Cal destacar l’absència d’incidents remarcables.
Els guanyadors absoluts masculins d’aquesta edició ha estat Xavi Queral Forcadell, Ferran de Torres Burgos i Jose Maria Lluís Rodríguez, amb un temps de 33:44, 34:50 i 35:22 respectivament. I pel que fa a la classificació femenina, les guanyadores han estat les atletes Neus Espinach Castellví, Gemma Colomé Estrada i Sílvia Domini Vidal amb un temps de 42:37, 46:29 i 48:10.
Després de l’esmorzar i de les curses infantils s’ha fet l’entrega de premis de les diferents categories i s’ha donar per conclòs l’esdeveniment.
Cal agrair la participació de totes les entitats, patrocinadors i col·laboradors desinteressats per l’ajuda oferida i la feina feta, gràcies als quals aquesta edició de la Cursa ha tornat a ser un èxit d’organització i participació.
Gràcies també a tots els participants i esperem tornar-vos a veure l’any que ve en una nova edició de la Cursa Urbana de La Galera!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s